02 Kas

Didim Amfi Tiyatro İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Didim Amfi Tiyatro İnşaatı Hızla Devam Ediyor.

Didim Amfi Tiyatro İnşaatı Hızla Devam Ediyor, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’ın seçim projelerinden birisi olan İkinci Koyda Amfi Tiyatro inşaatı hızla devam etmektedir. Çamlık Mahallesinde 2790 Ada 1 Parseldeki 7253 m2’lik alanda yapılacak olan Amfi tiyatro için Amfi Tiyatro betonarme inşaatın ardından elektrik ve mekanik tesisat işleri ve peyzaj çalışmaları tamamlanacak.

Çamlık Mahallesi, İkinci koyda inşaatı devam eden 4000 kişi kapasiteli amfi tiyatronun ilçedeki sanatsal faaliyetler ve birçok sosyal projenin yapılabilmesine olanak tanıyacağı, Didim turizmine, kültür sanat ve eğlence yaşamına katkı koyması amaçlanıyor.

Didim Belediyesinin Mega projeleri arasında yer alan Amfi Tiyatro’nun çalışmalarını yerinde denetleyen ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Mega projelerimiz arasında yer alan Amfi Tiyatro inşaatımız 2,5 koyda başladı. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 2022 yazında ilk etkinliğimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Didim Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından sürdürülen çalışmaları da inceleyen Atabay, “Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızla iç içe olduk. Halkımızın talepleri ve isteklerini değerlendirip, imkânlarımız doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.