13 Tem
Akyeniköylü Sevgi Çiçekleri Sahnede Coştu

Akyeniköylü Sevgi Çiçekleri Sahnede Coştu

Akyeniköy Sevgi Çiçekleri Tiyatro Topluluğu, Turgut Özakman'ın "Ah Şu Gençler" adlı müzikalini sahneledi. 
Geçtiğimiz Yıl Sevgi Çiçekleri adlı oyunla sahneye çıkan öğrenciler bu yıl daha zoru denediler ve tek perdelik Ah Ş Gençler Müzikalini Sahnelediler. 
Gençler kurumsallaşmanın da verdiği heyecanla sahnede oldukça başarılı oldular. İlkay Yamankaçar’ın yönetmenliğini yaptığı oyunun, Teknik yönetmenliğini Merve Işık, kondivitliğini de Ayşe Derin yaptı..
Öğrenci velilerinin ve Didim'den bazı kurum müdürlerinin de katıldığı oyunlar saat 10'da ve 14'te iki kez sahnelendi. 
Halk Eğitim Müdürü Nuri Öner, Akyeniköy Muhtarı Ahmet Yarımkaya’nın, Milli Emlak Müdürü İrfan Dağtekin ve Didim Belediyesi Emlak Servisi Mü dürü Nihat Bayındır’ın da izlediği oyun sonrası Yönetmen İlkay Yamankaçar, başta Muhtar Ahmet Yarımkaya olmak üzere Akyeniköy'lülerin kendilerine sahip çıktığını söyledi ve “Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ve Belediye Başkanı Deniz Atabay'ın ilçedeki esnafların kendilerine verdiği destek için teşekkür etti ve yolumuza devam edeceğiz” dedi. 
Yönetmen Yamankaçar: “Önümüzdeki günlerde Didim Merkezde çevre ilçelerde turneye çıkmayı düşünüyoruz. İnanıyorum ki Didim Halk Eğitim Merkezine bağlı Akyeniköy Sevgi Çiçekleri Tiyatro Topluluğu taşranın sesini ulusal anlamda duyuracak ve Türk Tiyatro Tarihinde yerini alacaktır. 
Bu yolda bize destek veren Kaymakam Mehmet Türköz'e, Belediye Başkanı Deniz Atabay'a, Halk Eğitim Müdürümüz Nuri Öner'e diğer kurumların yöneticilerine, Akyeniköy halkına ve esnaflarına teşekkürlerimi sunarım. 
En büyük sevgi ve teşekkür de yetişmemde emeği geçen büyük üstat Cemal Melemşe'ye ediyorum şükranlarımı sunarım” dedi.