Didim’de Denize 100 Mt. Mesafede Manzaralı Müstakil Villa

Açıklama

Didim’de  Denize 100 Mt. Mesafede Manzaralı Müstakil Villa

Didim’de  Denize 100 Mt. Mesafede Manzaralı Müstakil Villa, Tam müstakil villamız Didim’in en güzel koylarından iki tanesinin tam ortasında yer almaktadır ve sadece 100 mt. uzaklıktadır.Terasından ve balkonlarından da deniz manzarasına sahiptir.Sadece 5 adet müstakil villadan oluşan alanda bulunan villamız sizlere huzurlu ve hijyenik bir tatil imkanı sunmaktadır. 

Bulunduğu bölgede  cafe ve restaurantlar,başta Migros olmak üzere çeşitli marketler vardır.Ayrıca marinaya da çok yakındır ve marinanın market,mağaza ve restaurantlarından faydalanabilirsiniz.

Kaliteli,temiz mobilya ve beyaz eşyaya sahip olan villamız çift kişilik yataklı 2 yatak odası,birtanesi ebeveyn olmak üzere 2 banyo-wc,2  deniz manzaralı balkon,1 deniz manzaralı teras,veranda, 1 geniş salon ve ayrı mutfaktan oluşmaktadır.Giriş katında da extra wc bulunmaktadır.Bütün odaları klimalıdır.

Villamızda  girişinizden 1 gün önce profesyonel ekiplerimiz tarafından  temizlik, dezenfekte işlemi uygulanacaktır ve villamız siz giriş yapıncaya kadar hiçbir şekilde açılmayacaktır.

Kiralama süresi minimum 7 gündür.

FİYAT LİSTEMİZ:

Mayıs : Günlük 600 TL

Haziran : Günlük 1000 TL

Temmuz : Günlük 1,400 TL

Ağustos : Günlük 1,400 TL

Eylül : Günlük 1,100 TL

Ekim : Günlük 850 TL

İlan Bilgileri

Fiyat:
Emlak Tipi: Günlük Kiralık Günlük Kiralık
İlan Tarihi: 25 Mart 2022
İl / İlçe: Aydın / Didim
Oda Sayısı 3+1
Banyo Sayısı Belirtilmemiş
Kaç Kişi Kalabilir? 8
Klima Belirtilmemiş
Denize Mesafesi 100
Konut Tipi Belirtilmemiş
Adres: Çamlık, Aytepe Cd. No:19, 09270 Didim/Aydın, Türkiye

Harita